Rolletje eendenborst

Ingrediënten:                                                                                         Aantal personen: 4

  • 100 g gerookte eendenfilet
  • 500 g eendenleverpaté
  • 1 st radijs
  • plukje veldsla
  • 4 takjes frisee
  • 40 g Vreuger pittige mango chutney
  • bakje tahoon cress

Bereiding:

  1. Leg de plakjes eendenfilet plat op een stuk folie en bestrijk ze met eendenleverpaté. Rol het geheel strak op en laat deze een paar uur opstijven in de koelkast.
  2. Was ondertussen de radijs en snij deze in dunne plakjes.
  3. Snij de rouleau in plakjes van zo’n twee centimeter dik en leg elk plakje op een amuselepel.
  4. Leg naast elke rouleau een plukje veldsla en frisee en schep hier wat chutney op. Garneer tot slot je  rouleau met een plukje cress en een plakje radijs.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Veldsla
    Veldsla
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Bak 125 Gram
    4802501
  2. Luc pirlet 2019 viognier pays d'oc
    Luc pirlet 2019 viognier pays d'oc
    Luc pirlet
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Fles 75 Centiliter
    0840092
  3. Vreuger Pittige mango chutney
    Vreuger Pittige mango chutney
    Vreuger
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pot 225 Gram
    2160927
  4. Eendenborstfilet gerookt gesneden ca 130 gr per pakje
    Eendenborstfilet gerookt gesneden ca 130 gr per pakje
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Circa 130 gram
    4424107

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren