Loaded fries van zoete aardappel met truffelmayonaise, parmezaan en feta
4 couverts
15 min
Ingrediënten
- 600 gr zoete aardappel friet
- 200 gr truffelmayonaise
- 100 gr geraspte kaas
- 100 gr feta kaas
- Half bakje borage cress
Bereidingswijze
- Doe de zoete aardappel friet in een voorverwarmde frituur op 180 °C voor ongeveer 5 á 6 minuten.
- Verkruimel de feta, rasp de parmezaanse kaas en knip de borage cress los.
- Doe de truffelmayonaise in een spuitzak.
Bordopmaak
Leg de gefrituurde zoete aardappel friet op een bord strooi daaroverheen de geraspte feta en parmezaanse kaas.
Doe daar over heen strepen truffelmayonaise en garneer het geheel af met de borage cress.
Wijntip
Triche 2018 Merlotterre Siciliane
Deze Merlot heeft een intense robijnrode kleur, met fruitig aroma en hints van bramen en rode bes. Volle, rijke fruittonen die mooi met elkaar in balans zijn. Prettige structuur en de wijn heeft een mooie afdronk.
Bestel ingrediënten