Blini met heilbot en kaviaar

Ingrediënten:                                                                                         Aantal personen: 4

  • 10 mini-blini’s Ø 5,5 cm  
  • 100 g gerookte heilbot  
  • 8 g kaviaar
  • 12 ml crème fraîche
  • 8 g kervel

Bereiding:

Haal de blini’s een dag van te voren uit de vriezer en laat ze ontdooien in de koelkast.

  1. Verwarm de blini’s 2 minuten in een oven op 160°C.
  2. Maak roosjes van de heilbot en leg die op de verwarmde blini’s.
  3. Doe een puntje crème fraîche op de heilbot.
  4. Garneer de blini met kaviaar en kervel.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Creme fraiche
    Creme fraiche
    Montebourg
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Beker 100 Centiliter
    4332681
  2. Kervel
    Kervel
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Zak 75 Gram
    4895093
  3. Mini blinis 5.5 cm 16 stuks
    Mini blinis 5.5 cm 16 stuks
    Traiteur de paris
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pak 135 Gram
    4690245
  4. 2019 chardonnay
    2019 chardonnay
    Berri estates
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Fles 75 Centiliter
    0883604
  5. Baeri kaviaar
    Baeri kaviaar
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Blik 30 Gram
    4741668
  6. Gerookte heilbot diepvries
    Gerookte heilbot diepvries
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pak 500 Gram
    4730538

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren